Patologia genitala feminina si patologia glandei mamare au reprezentat inca de la infiintarea CITOSAN PLUS, in urma cu 15 ani, o preocupare continua pentru colectivul nostru. Abordarea lor este intr-o dinamica continua atat la nivelul specialitatii noastre (prin reincadrarea unora dintre leziuni, definirea unora noi, modificarea clasificarilor si, nu in ultima instanta, prin aportul imunohistochimiei la diagnostic), cat si interdisciplinar, diagnosticul si tratamentul corect nefiind posibile decat in conditiile unei bune colaborari intre medici de diferite specialitati (medicina de familie, chirurgie, obstetrica-ginecologie, imagistica, medicina de laborator, anatomie patologica si, cand este cazul, oncologie).  

CITOSAN PLUS abordeaza intreaga patologie genitala feminina intr-o maniera permanent updatata si conectata la ghidurile si protocoalele in vigoare pe plan international, miza fiind reprezentata de sanatatea femeii, pastrarea functiei de reproducere si a functiei hormonale, dincolo de orice implicatii de alta natura (sociale, materiale, culturale, religioase etc).  

In spiritul celor mai sus mentionate va stam la dispozitie cu informatii, sfaturi sau reevaluari de lame si blocuri (second opinion).

Ne puteti contacta la sediul din Constanta, str. Mihai Viteazu, 34, pe site-ul citosanplus.ro sau pe facebook Citosan Plus.

- Colectivul CITOSAN PLUS

Foto: PathArtFoto - Dr. Oana Cojocaru