Basics in Gynaecological and Breast Pathology

Ca in fiecare an in aceasta perioada, dr. Luminita Micu si dr. Dorian Micu au participat la Cursul International organizat de Prof. Simona Stolnicu la Tg. Mures, anul acesta tematica fiind “Basics in Gynaecological and Breast Pathology”.

Ca de obicei, speakerii invitati de Prof. Simona Stolnicu sunt anatomopatologi de top, nume de referinta in specialitatea noastra, multi dintre ei autori a numeroase carti, articole, studii sau membri ai unor grupuri de lucru.

Prof. Stuart Schnitt este unul dintre cei care au elaborat actualul ghid WHO pentru tumorile de glanda mamara (“WHO Classification of the Tumours of the Breast”).

Prof. Naveena Singh este Presedinte al British Association of Gynaecological Pathologists.

Prof. Rouba Fehmi este co-Director al Echipei Multidisciplinare Ginecologie-Oncologie de la Institutul Oncologic Kurmanos.

Prof. Simona Stolnicu este Presedinte al Grupului de Lucru pe Patologie Ginecologica al Societatii Europene de Patologie.  

Cele doua zile de curs au fost condensate, cu informatii, update-uri, discutii si numeroase cazuri clinice deosebite propuse de speakeri.

Galerie foto